De mogelijkheden

TS Coaching mogelijkheden

Wil jij zelf of als ouder, partner, school of relatie van deze jongeren verbetering zien in de ontwikkeling dan dient er gewerkt te worden met zeer ervaren professionals met kennis op het gebied van pedagogiek en psychologie.

TS Coaching is een praktijk met bijna 2 decennia aan ervaring. Begonnen vanuit de gecombineerde specialismen van onderwijs/coaching professionaliteit en psychologische deskundigheid is TS Coaching uitgegroeid tot een begrip in de regio Noordoost Brabant in de driehoek Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Niet voor niets zijn wij in deze regio bij meerdere grote gemeenten gecontracteerd zorgaanbieder.

 

Op zoek naar hulp?

Door middel van onze bemiddeling en begeleiding komen we tot blijvende gedragsverandering.

 

Als jij op zoek bent naar een coach dan wil jij of je omgeving verandering. Zo langer door gaan is geen optie. Zelf lukt het je niet meer, heb jij of jouw omgeving geen energie meer of is het vertrouwen in jezelf en anderen weg, bel dan met onze praktijk! 

De precieze vraag naar wat jij wil is voor iedereen verschillend. Voor TS Coaching is niets gek of vreemds wat voor de reguliere hulpverlening ‘wel een maatje te groot is om aan te pakken’. 


Dit is wat TS Coaching uniek en succesvol maakt: bijna 2 decennia lang expertise met het coachen van een doelgroep die volgens zichzelf, relaties en andere professionals: ‘afgeschreven’, ‘onbehandelbaar’ of ‘niet meer te redden is’.

Dit is niet waar, het kan wel degelijk, kleine stappen en een lange adem!